Press "Enter" to skip to content

Rajzpályázat a Rajzfilmünnepen

Rajzold meg a saját mesehősöd!

AZ ORSZÁGOS RAJZFILMÜNNEP RAJZPÁLYÁZATOT HIRDET

Szeretsz rajzolni? Színezni? Rajzban mesélni? Akkor pályázz és nyerj!

Képzeld el a saját mesefilm figurád, rajzold le és a képet juttasd el hozzánk!

A rajzfilmek tele vannak hősökkel. Bátrak, önzetlenek, jó példát mutatva segítenek másokon. Vannak mesehősök, akik különleges képességekkel vannak megáldva: a kockásfülű nyúl képes repülni, A hihetetlen család tagjai egytől-egyig szuperhősök.

Más rajzfilmfigurák viszont pusztán az eszük és a rátermettségük miatt emelkednek ki a környezetükből. Vuk az ügyessége folytán válik a vadászok és a kutyák rémévé, az álruhába bújt Mátyás királynak sem volt varázsereje, a bölcsessége és az igazságérzete vezette.

Vannak hétköznapi hősök is, mint a kuflik, akik legszívesebben egész nap nem csinálnának semmit, de valahogy mégis mindig úgy alakul, hogy akad dolguk, amit közösen oldanak meg.

A legkülönfélébb módokon válhat valaki hőssé. Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy néz ki a te mesehősöd. Bízz a képzeletedben, és rajzolj nekünk egy mesefigurát, akinek szívesen néznéd a kalandjait. Lehet állat, lehet ember vagy akár képzeletbeli lény, csupán annyit kérünk, hogy miután megrajzoltad a hősödet, adj neki nevet is. Az egész őszi szünet a rendelkezésedre áll az alkotáshoz, a rajzfilmünnepen látott mesékből is nyugodtan meríthetsz ötletet.

Hogyan tudsz jelentkezni és leadni a rajzodat?

Egy A4-es papírra készítsd el alkotásod. Amikor készen vagy, fényképezd le. Használj nagy felbontású fotót. Ne felejts el nevet adni a hősödnek!

Ezután nincs más dolgod, mint szólni anyukádnak vagy apukádnak, hogy küldjék el e-mailen, a kapcsolat@rajzfilmunnep.hucímre a lefotózott alkotásod. A levél tárgya a következő legyen: „Rajzpályázat 2018”. A levélbe írjátok bele a rajz alkotójának nevét és életkorát.

 2018. november 7-ig küldhetitek el a rajzaitokat. Egy pályázó maximum 3 db rajzot küldhet be.

A pályázatra 14 év alatti gyerekek alkotásait várjuk.

A beérkezett alkotásokat feltöltjük a www.rajzfilmunnep.huoldalra egy galériába és az Országos Rajzfilmünnep hivatalos Facebook oldalára. A „Rajzold meg a saját mesehősöd” pályázat minden résztvevőjét e-mailben értesítünk képe beérkezéséről.

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, az e-mail címet harmadik félnek nem adjuk tovább, és csak a pályázat lezártáig őrizzük meg. A rajz alkotójának nevét és életkorát a rajzfilmünnep honlapján és Facebook-oldalán a beküldött pályaművel együtt jelenik majd meg.

Nyeremények

  • Minden résztvevőt megajándékozunkegy letölthető Kufli-színezővel és egy 10% kedvezményre jogosító KEDDShop kuponkóddal, melyet a https://www.keddshop.hu/hu/webáruházban egyszeri vásárlás során használhatnak fel. Mind a színezőt, mind a kuponkódot e-mailben juttatjuk el a résztvevőkhöz.
  • A résztvevők között 3 nyertest sorsolunk ki, akik egy kedvelt rajzfilmhős plüssfiguráját és mellé egy 5.000 Ft értékű ajándékutalványt kapnak, melyet a KEDDShop webáruházában használhatnak fel. (https://www.keddshop.hu/hu/)
  • A résztvevők közül Richly Zsolt rendező, A kockásfülű nyúl alkotója 3 nyertest választ ki, akik egy kedvelt rajzufilmhős plüssfiguráját és mellé egy 5.000 Ft értékű ajándékutalványt kapnak, melyet a KEDDShop webáruházában használhatnak fel. (https://www.keddshop.hu/hu/)
  • November 8. és november 15. között közönségszavazást tartunk az Országos Rajzfilmünnep Facebook oldalán. A november 15-ig a 3 legtöbb ‘like’-ot összegyűjtő rajzszintén egy-egy plüssfigurával és egy-egy 5.000 Ft értékű KEDDShop vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.

A résztvevők a rajz elküldésével elfogadják a teljes játékszabályzatot, amelyet az alábbi linken találtok meg: a pályázat szabályzata.

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel a kép feltöltésekor, bátran keressetek az alábbi elérhetőségeink egyikén:

  • E-mail: kapcsolat@rajzfilmunnep.hu
  • Telefon: 06 70 416 9134

Van kedved rajzolni? Akkor hajrá!

A Rajzfilmünnep csapata

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.