Press "Enter" to skip to content

Pünkösdi programok

_MG_9048-2Utóbbi napok szeles, esős időjárása úgy tűnik a hétvégi ünnepre elvonult Keresztes térsége felől, így 15 és 16 óra között a 300 éves Református Templom történetéről beszélgethetnek az érdeklődők Jakab Sándor lelkipásztorral és tekinthetik meg a kiállított fotókat a Kossuth utcai Református Templomban, valamint bátran elindulhatunk a hagyományosnak mondható Pünkösd vasárnapi Újhegyi piknikre, ahol Asszonyok dícsérete: Pogácsák versenye várja a sétára indulókat a Főzőklub szervezésében, a programot a Keresztesi fiatalok néptánccsoportjának fellépése színesíti.

Hétfői nap a Sport jegyében telik, amikor is 9 órától a Sportpályán megrendezésre kerül a 2015-ös Keresztesi Pünkösdi Kupa, a kispályás labdarúgás szabályai szerint. A nevezés előzetesen megtörtént, ezt követően a sorsolást elkészítették a szervezők. A csapatokat Vándorkupa, Oklevél és egyéb díjak várják. KerePünkösdi

A Sportpálya melletti területen Felnőttek vetélkedője:
– Humoros- népies, csoportos és egyéni versengés
– Gumicsizma hajítás, Kisbála cipelés,
– Rönkhúzás, Talicskázás…várja a mozogni vágyókat.

Gyermekprogramokkal is készült a Sárkeresztért Egyesület vezetősége, a délelőtti rendezvények ideje alatt 9-12 óra között kisállat látogató Hajnáczki Sándor portáján:

József. A. u. 9.; bejárat a Juharos út felől (Az állatok megtekintése csak felnőtt kisérettel!)

Szeretettel várnak és invitálnak mindenkit a két nap alatt a programokra a Szervezők!

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.