Press "Enter" to skip to content

Papp Laci önzetlen segítsége

Nem veszett még oda ez a világ! Erről az ember nap, mint nap megbizonyosodhat és ha minderre a közvetlen környezetében talál példát még inkább pozitív életérzés töltheti el.

Több helyi vállalkozó segíti, támogatja településünk fejlődését, ki kapcsolataival, ki munkájával, mások tárgyi eszközök felajánlásával. Így történt ez az idei tanév végén is, amikor Papp László vállalkozó a helyi Bársony István Tagiskola tanulói közül választott egy testvérpárt, akiket megajándékozott egy notebook-kal.

Közösségi oldalán így nyilatkozott az átadást követően:

„Lehetőséget kaptam, hogy Sárkeresztesen, a Bársony István Tagiskolában a vakációt megelőző utolsó tanítási napon megajándékozzak valakit.
Olyan örömben volt részem, hogy a kiválasztott a tanulmányi eredmény, szorgalom, közösségi munka, és példás magatartás miatt a Szentes testvérpár lett, akiknek átadhattam egy Lenovo Notebook-ot. 😊
Bízom benne, hogy ez a kis informatikai eszköz hasznukra lesz a jövőben!
Köszönöm az Igazgató Úrnak és a Tanároknak a közreműködést ebben a jótékony megmozdulásban!

Papp László”

Az iskola részéről a válasz sem váratott sokat magára a poszt alatt:

„Köszönjük szépen! Nemes, követendő cselekedet. Megtisztelő a gyerekek, a Bársony tagiskola közösségére nézve. Nehéz volt javaslatot tenni a kiválasztandó gyermek, gyermekek személyére, hiszen sok tehetséges, szorgalmas tanítványunk van. Méltó helyre került az ajándék. Papp László Úrnak további sok sikert kívánunk!

Bársony István Tagiskola”

Köszönjük ezt az önzetlenséget!