Press "Enter" to skip to content

Marika nénit köszöntötték

Hocinger LászlónéHolcinger Lászlóné, mindenki Marika nénije 40 év szolgálati idő után a 2014/2015-ös tanévet követően nyugdíjba ment. Elsőként a tanévzárón a II. Rákóczi Ferenc anyaiskola igazgatónője, Timár Nicolette köszöntötte fel az iskola és a tantestület nevében. Végzős osztálya egy rövid előadással búcsúzott tőle. Ezt követően a júliusi falunapon Krähling János polgármester egy nagy virágcsokorral mondott köszönetet a 4 évtized munkájáért.

A Tanító néni 1976-ben végzett a győri Tanítóképző főiskolán. Már a tanulmányai alatt egy évet Móron tanított, majd pedig a főiskola elvégzését követően kezdett el dolgozni Sárkeresztesen a ma már Bársony István nevét viselő általános iskolában. Az itt töltött évek alatt 8 osztályt vitt teljesen végig, elsőtől negyedikig, átlagban 20 fős osztálylétszámmal. 40 év tanítás után sem kíván sokat pihenni, rajzszakkört tervez indítani az iskolában.

U.i.:
Kedves Marika Néni!

Mint korábbi tanítványa, az összes volt nebulója nevében, akit megtanított írni és olvasni, köszönöm szépen azt a sok lelkiismeretes munkát, amit az évek alatt belénk, „gyermekeibe” fektetett, hogy mi minél jobban felkészülhessünk az Életre., hogy jó alapokkal léphessünk tovább!

Kívánok hosszú és szép nyugdíjas éveket, egészségben, családja körében. Reméljük szeretettel gondol vissza ránk, mi biztosan azt tesszük!

Köszönjük!

Igari Balázs

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.