Press "Enter" to skip to content

Lakossági közlemény – valamennyi földgázfelhasználó figyelmébe!

Fogaz-logo2016. január 01. napjától a Fővárosi Gázművek Zrt. (FŐGÁZ) végzi az E.On Energiaszolgáltató Kft. felhasználóinak ellátását.

Minden E.On földgázfelhasználó a FŐGÁZ szerződött ügyfele lesz 2016. január 01. napjától; ezen nappal az E.On Energiaszolgáltató Kft-vel fennállt földgáz egyetemes szolgáltatási szerződés megszűnik a vonatkozó törvény erejénél fogva.

Ezzel kapcsolatos adminisztrációs teendő nincsen, valamennyi felhasználó szerződéses adatai átkerülnek a FŐGÁZ-hoz és ezentúl a FŐGÁZ nyújtja majd számunkra a földgázszolgáltatást.

Új FŐGÁZ ügyfélszolgálati iroda nyílt 2016. január 04-étől a 8000 Székesfehérvár, Budai út 49-51. szám alatt. Telefonos ügyfélszolgálat helyi tarifával hívható 06 40 474 474 kapcsolási számon működik.

Nem fog változni a szolgáltatás biztonsága és folyamatossága, nem lesz szükség mérőcserére, vagy más műszaki beavatkozásra sem.

A földgázelosztó társaság ugyanaz marad, továbbra is az E.ON Dél- vagy Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. végzi a földgázelosztói tevékenységet.

A szolgáltató változásából adódóan a számlázás átmenetileg kissé eltérhet majd a megszokottól; a 2015. december 31-i bejelentett mérőállás szerint fog mindenki végszámlát kapni; a FŐGÁZ pedig a számlázást az E.ON végszámlájában szereplő záró mérőállástól kezdi meg. Az első FŐGÁZ számlát legkorábban 2016. februárban fogják kézhez kapni a lakosok.

Forrás: Régióhír.hu
http://www.regiohir.hu/fejer/lakossagi-kozlemeny-valamennyi-foldgazfelhasznalo-figyelmebe/

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.