Press "Enter" to skip to content

Kultúrházak éjjel-nappal Sárkeresztesen is

2018. február 2-4. között immár 12. alkalommal rendezik meg a Kultúrházak éjjel-nappal országos közművelődési eseménysorozatot.  A 2017-es év folyamán már több mint százötvenezren kerestek fel ezerötszáz rendezvényt, hatszáznyolcvan helyszínen országszerte. A szervezők bíznak benne, hogy az intézményekkel és programjaikkal találkoznak majd a 2018-as Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozaton, így még többen ismerhetik meg a közművelődés valódi értékeit és a benne rejlő lehetőségeket.

Így a Sárkeresztesi Művelődési Ház is rendezvényekkel várja látogatóit. 2018. február 2-án, pénteken a Kultúrházak Éjjel-Nappal programsorozat alkalmából mindenkit szeretettel várunk 17 óra 30 perckor Rideg Ferenc bronz diplomás fotóművész, „Az elmúlt 50 év” című fotókiállításának megnyitójára.

A megnyitót követően nem csak a fotók, hanem az elmúlt idők fényképészeti eszközei is megtekinthetők a művelődési ház előterében. A kiállított tárgyak között láthatók lesznek  régi fényképezőgépek, valamint azok kellékei is. A tárlat egészen február 28-ig látogatható.

A nap végén lazításra, mozgásra invitálunk mindenkit. 19 órai kezdettel nyílt, farsangi zumba órára várjuk a mozogni vágyókat, melynek a kipróbálása ingyenes.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk 2018. február 2-án a Sárkeresztesi Művelődési Házban.

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.