Press "Enter" to skip to content

Kibrusztolt győzelem

Sarkeresztes_Tac
A vendég Tác helyzetekig eljutott, de gólt nem sikerült szerezniük

Sárkeresztes-Tác 1:0 (1:0)

A következő összeállításban  próbáltunk meg visszavágni az őszi táci vereségért:

Tridinger Bálint-Szaniszló Csaba (Lengyel Zsolt 82′); Rédl József; Dobai Balázs-Németh Dávid; Horváth Gábor; Pap Gábor; Balázsik Márton; Domak Zoltán (Baranyai Balázs 89′)-Juhász Gyula (Kolonics Tamás 34′); Bordács Péter (Horváth Ferenc 56′)

A múlt hetinél sokkal jobban előkészített pályán, szépszámú közönség előtt kezdődött a mérkőzés, melyen egyből egymásnak estek a csapatok. Az első negyedórában inkább a vendégek birtokolták többet a labdát, majd fokozatosan átvettük az irányítást. Helyzetek mindkét oldalon adódtak szép számmal, de szerencsére nekünk sikerült előbb betalálnunk. A 32. percben egy előreívelt labdát Domak Zoli fejelt le Juhász Gyula elé, aki ballal, 20 méterről a hosszú felső sarokba bombázott. Parádés gól volt! Sajnos nem sokkal ezután gólszerzőnket nyaksérülés miatt le kellett cserélni, ami meg is látszott a továbbiakban a támadójátékunkon.

Sarkeresztes_Tac_futball_megye3_Kolonics Tamas
Kolonics Tamás (25) tartja a labdát a táci játékosok gyűrűjében

A második félidőben többet támadott a táci csapat, de védelmünk jól állt a lábán, és néha a szerencsével sem álltunk hadilábon. Mondták is a vendégek a találkozó után, hogy ha reggelig játszanak akkor sem rúgtak volna gólt. Nekünk is voltak lehetőségeink, hogy eldöntsük a mérkőzést, de mivel ezek a helyzetek is kimaradtak, egészen a lefújásig izgulnunk kellett. Végül egy hajtós, kemény, de sportszerű mérkőzésen sikerült itthon tartanunk a 3 pontot.

Folytatás május 3-án, vasárnap 17 órakor Magyaralmáson a szomszédvárak rangadóján. Sajnos a sérülések miatt továbbra is kevesen vagyunk, de biztos hogy akik pályára lépnek, ahogy eddig, most is mindent meg fognak tenni a győzelemért! Ebben sokat segíthetnek lelkes szurkolóink is, reméljük sokan elkísérik a csapatot a szomszédba!

Sarkeresztes_Iszkaszentgyörgy_Magyaralmas_futball
Következő hétvégén idegenben lépnek pályára csapataink.

Hajrá Keresztes!!!

Osvald János

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.