Press "Enter" to skip to content

Jelmez, tánc, mulatság, jókedv és fánk!

A farsang, a bálok, mulatozások ideje… Már hagyományként a Sárkeresztesért Egyesületnek köszönhetően a falunkban is van lehetőségünk bálozni.

Jó hangulatú buli volt

2023. február 25-én került megrendezésre a Farsangi bál, ami nemcsak egy esti szórakozás a baráti társaságok részére, hanem már az előkészületek során is sok vidám percet jelentettek. A maskarák kitalálása, megvalósítása során közösségünkre a nevetés, kacagás a jellemző, melynek fénypontja a bál.

Volt a jelmezek között a teljesség igénye nélkül úttörő csapat, meg Mókus örs, spanyol táncos, sőt még whiskey kólával (és nem a poharakban 😊), de lehetne még sorolni a sok ötletes jelmezt.

Whiskey-Cola jelmez, nem pohárban
Kreatív jelmezek voltak
A retro jegyében az úttörő jelmez sokakon visszaköszönt

Természetesen a jókedvhez, mulatozáshoz hozzátartoznak a finom ételek italok is, volt sok házi sütemény, sós ropogtatni való és még retro szendvics is, valamint a fergeteges hangulathoz a jó zene (Németh József és Virág Barnabás) és a tombola is hozzájárult.

Igazán sok tombola jött össze

Összefoglalva, jellemezve egy igazi farsangi mulatság részesei voltunk, egy közösségként egy vidám estét töltöttünk együtt a faluban élőkkel és immáron már visszajáró vendégeinkkel.

Az este hangulatfelelősei: Virág-Németh Duó

Már most elkezdődött az ötletelés a jövő évi farsangra…

Tokodi Andrea

Fotó: Pánczél Péterné