Press "Enter" to skip to content

Idősek karácsonyi ünnepsége

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően Sárkeresztes Község Önkormányzata idén decemberben is vendégül látta a település idős lakóit. A 67 év feletti meghívottak igen szép számban jelentek meg az ünnepségen, így több, mint 80 időskorút köszönthetett Krähling János polgármester a Művelődési Ház nagytermében, akik a beszédet követően az Operett Voices Társulat két tagjának operett slágerekből és örökzöld magyarnótákból álló „Karácsonyi varázs” című műsorát élvezhették.

A duó megénekeltette és megtapsoltatta közönségét.

A színpadi műsor után az Önkormányzat vendégül látta az időseket egy tál ételre, valamint italra, amit követően jó hangulatú, kellemes beszélgetésekbe elegyedtek a ritkán látott ismerősök, barátok.

Köszönjük a Művelődési Ház és az Önkormányzat minden dolgozójának az ünnepségen nyújtott segítséget, akár az ezt igénylő idősek háztól-házig való szállításában, akár a kiszolgálásban.

 

 

Hosszúak a téli esték, közelednek az ünnepek, kérjük, figyeljünk oda jobban ebben az időszakban idős, rászoruló, esetleg egyedül élő szomszédainkra, ismerőseinkre. Az ünnepség fotói itt tekinthetőek meg. Összefoglaló videónk a fellépők műsoráról Youtube-csatornánkon látható.

 

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.