Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szüreti mulatság

2019-09-14 @ 13:00 - 23:30

Igaz, hogy még csak augusztust írunk, de már elkezdődött az őszi programok szervezése, így a falunap után következő rendezvény, a szüreti mulatság programjainak az összeállítása is javában zajlik.

Az elmúlt évek után hagyományosnak mondhatjuk, hogy Sárkeresztes Község Önkormányzata szeptember második hétvégéjén, azaz idén szeptember 14-én rendezi hagyományőrző szüreti rendezvényét.

A mulatság felvonulással kezdődik, amely a megszokott helyen, a Művelődési ház előtt egy nyitótánccal indul 13 órakor, majd az alábbi útvonalon haladnak el a lovasok és a táncosok:

Petőfi utca 57.
Általános Iskola
Kölcsey utca – Rákóczi utca sarok
Sárvári utca – Széchenyi utca kereszteződés
József utca

A fenti feldíszített állomásokon a résztvevő táncosok műsorral köszöntik az érdeklődőket. Önöket pedig kérjük, fogadják őket tapssal, viszonzásul kínálják sós és édes ételekkel, valamint hozzávaló jóféle borral, üdítővel.A felvonulás a Sportpályán közös táncolással ér végét, majd azt hajnalig tartó ingyenes szüreti bál követi.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, éltessük tovább hagyományainkat, köszöntsük együtt településünk fiataljainak bemutatóját.

Kedvezőtlen időjárás esetén az esti mulatozást a Művelődési házban tartjuk.

Részletek

Dátum:
2019-09-14
Időpont:
13:00 - 23:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

(title)