Press "Enter" to skip to content

Együtt a Falunkért és a Közösségért!

Képernyőfotó 2016-03-07 - 13.51.00Ezúton szeretnék köszönetet mondani Egyesületünk minden támogatójának, továbbá mindenkinek, aki valamilyen módon – akár anyagilag, akár a munkájával – hozzájárult rendezvényeink sikeréhez.

Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy tevékenységünk ne legyen öncélú, hanem minden lakótársunk érdeklődését felkeltve, minél több ember bevonásával valósítsuk meg kitűzött céljainkat, illetve lehetőségeinkhez képest segítsük Falunkban működő, a jövő nemzedékek érdekeit szem előtt tartó szervezetek munkáját is.

Egyesületünk kiváló együttműködést alakított ki az Önkormányzattal, a Református Egyház Közösséggel, a helyi Általános Iskolával, a Mezőgazdasági Zrt.-vel, a Művelődési Házban működő Főzőklubbal és a Néptánc Együttessel, s végül, de nem utolsó sorban a helyi Borosgazdák közösségével. Mindezek hiányában lakosaink nagy részét megmozgató rendezvényeink szerényebb keretek között valósultak volna meg.

Még egyszer szeretném megköszönni Mindenkinek a segítségét, támogatását. Továbbra is szeretnénk ezt a jól kialakult együttműködési rendet fenntartani és bővíteni mindazokkal, akik azonosulnak céljainkkal és tenni akarnak falunk közösségéért.

Egyesületünk szerény anyagi lehetőségei ellenére az Általános Iskolának székeket, a Védőnői Szolgálat használatára gyerekjátékokat vásároltunk. Ez évi terveink között szerepel, hogy anyagilag is támogatjuk a helyi Főzőklub tevékenységét.
Ezzel a néhány gondolattal szerettem volna bemutatni tevékenységünk szellemiségét, melyhez kérem mindenki támogatását, segítségét, aki azonosulni tud kitűzött céljainkkal.

Gyovai László elnök

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.