Press "Enter" to skip to content

Edzőváltás, majd győzelem

ib_20160918_sarkeresztes_fonix-7A Sárszentmihály ellen 14-1-re elvesztett mérkőzést követően Németh János edzőnk lemondott a posztjáról, így csapatunk kapitány nélkül maradt. Ez a változás új helyzetet teremtett, házon belül kellett megoldanunk a szakmai munka folytatását. Az edzéseket Hársádi Imi vezényelte innentől, a csapategység is sokat javult, és a szeptember 11-i Magyaralmás elleni hazai meccs 6-2-es győzelmet hozott a fiúknak. Kezdtünk magunkra találni, a posztokra a megfelelő játékosok kerültek, és egy látványos, gólzáporos mérkőzésen megszereztük első győzelmünket, 4 vesztes forduló után. Megmutatták a focistáink, hogy megvan bennük a küzdés, a kitartás a kudarcok ellenére is, aminek győzelem lett a gyümölcse.

ib_20160918_sarkeresztes_fonix-2

Hűséges szurkolóink támogatása és buzdítása belehajszolta a fiúkat egy önbizalmat adó sikerbe, amire szükségük is volt, ugyanis a következő ellenfélként az a Főnix várt rájuk, aki 4 forduló után 46 lőtt és 0 kapott góllal, 100%-os teljesítménnyel vezeti a csoportot, és jóval magasabb osztályokat is megjárt játékosok erősítik sorait. Kemény edzések, taktikus felkészülés és bátor helytállás mellett, bár 4-0-ra kikaptunk hazai pályán, győzelemmel felérő mérkőzést vívtunk, ugyanis az eddigi ellenfeleik közül csak a minket 14-1-re megverő Sárszentmihály tudta megúszni 10 kapott gólnál kevesebbel, szám szerint 6-tal a Főnix ellen.

ib_20160918_sarkeresztes_fonix-25Mivel az előző fordulóban nem állt ki ellenük Isztimér, azt a meccset 3-0-ra megkapták, de ezen kívül mi nehezítettük meg leginkább az NB III-ba tartó alakulat dolgát. Szervezett, fegyelmezett játékot láthattak a jelenlévők a csapatunktól, nem kis bosszúságot és meglepetést okozva az ellenfélnek, akik valószínűleg sokkal simább meccset vártak.

Vadász Tamás
elnök

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.