Press "Enter" to skip to content

A Ficánkoló óvoda hírei

Ficankolo_ovoda copyAz idei évben február 6-án este került megrendezésre a Szülői Közösség által szervezett Ovibál, amely nagyon jó hangulatban telt. Köszönetünket fejezzük ki a főszervezőknek: Tyukodi Bernadettnek és Varga Pekalics Patrícíának, valamint Borzné Évának, Sztányiné Ildikónak akik az előkészületekben segítettek. Ebből a szép összegű báli bevételből és alapítványunk támogatásával e hónap folyamán az udvari hinták cseréjét és csúszda telepítését végezzük el játszóudvarunkon. Gyermekeink nevében hálásan köszönünk mindenféle támogatást: a Szülőknek és barátaiknak, a volt óvodások és a leendő óvodások Szüleinek, s minden támogatónknak a belépőjegyek vásárlását, a támogató jegyeket, az igényes tombola tárgyakat, s a tombolajegyek vásárlását!

Februárban a gyerekek is vigadoztak, már alig bírták kivárni a farsangi mulatságot. Ezt február 8-án tartottuk: maskarába öltözéssel, muzsikával, tánccal, evés-ivással, Gula Miklós néptánc oktató műsorával is gazdagítva a délelőtti programot. Nagyon örültünk annak, hogy a kiscsoportosok sem szorongtak, szívesen beöltöztek, s részt vettek az össznépi vigadalomban. Köszönjük Igari Balázsnak, hogy ezt a délelőttöt velünk töltötte, s hogy széles jókedvünket fényképeivel megörökítette! A hónap végén a nagycsoportosok Székesfehérváron a Pelikán Teremben jártak, ahol a bérletes előadás- sorozatuk második részét tekintették meg. Március 15-e alkalmából Gula Miklós és a Kákics zenekar „Toborzó”címmel gyerekműsort tartott egy délelőtt az óvodában. A gyerekek nagyon élvezték a színes előadást, a sok humoros játékot, az érdekes hangszereket, amelyekkel most közvetlenül is megismerkedhettek. Ezen megemlékezéssel a kicsik számára élményszerűvé tettük ezt a tőlük még távol álló ünnepet.

A következő hetek a tavaszi és a húsvéti várakozás jegyében fognak telni! Biztosan sokat fogunk dalolni, verselni és barkácsolni! Nagycsoportosaink lázas izgalommal készülnek már az iskolai beiratkozásra, mi pedig az új kiscsoportosok számára szervezünk „Óvodahívogató”nyílt napot, melyre szeretettel hívjuk, várjuk a leendő kicsiket szüleikkel együtt. Örömmel tudatjuk, hogy elkészült óvodánk honlapja! Hálásan köszönjük Tordasi Zsoltnak, hogy megvalósította régi álmunkat! Köszönet Neki, hogy hónapok óta lelkesen dolgozik, időt és fáradtságot nem kímélve, hogy lehetőséget adjon nekünk arra, hogy óvodánkat szélesebb körben is megismertessük. Várjuk látogatását honlapunkon: www.ficankoloovoda.hu

S végül ezúton ismét szeretnénk köszönetet mondani minden óvodába járó gyermek szüleinek azért, hogy mindenben támogatásukat élvezhetjük!

A Ficánkoló Óvoda gyermekei és dolgozói

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.