Press "Enter" to skip to content

1 éves a Keresztesi Média

images-62014.03.06-án Facebook-on elindult egy oldal, ami nagy terveket szövögetett. A Keresztesi Média elindításával egy olyan hiánypótló oldal létrehozása volt a cél, ahol a Keresztesen élők minden lényeges és hasznos információt gyorsan és frissen megtudnak és elérnek, valamint az érdeklődők egy pontos, átfogó képet kapnak Településünk életéről és mindennapjairól. Hírt adunk előzetesen egy közelgő eseményről, vagy beszámolunk egy múltbéli történésről.

1 éves lett az álom. Első születésnapunkra elértük Facebook-on a 400 követőt, ami nagy öröm számunkra és jól tudjuk,hogy követőink között nem csak keresztesiek vannak, hanem elszármazottak, valamint olyanok, akiket érdekel Településük élete, mindennapjai (Facebook oldalunk itt érhető el). A nagy tervek 1év után sem változtak, kivéve azok, amik már időközben megvalósultak. Mert vannak ilyenek! Például örömünkre szolgál az a bejelentés, hogy immár nem csak a Facebook-használók juthatnak hozzá a Média információihoz, hanem már mindazok, akik internet elérhetőséggel rendelkeznek.

 Elindult weboldalunk.www.keresztesimedia.hu Összegyűjtöttünk minden olyan információt, ami fontos, hogy egy-két kattintásnyira elérhető legyen, amire bárhol és bármikor szükség lehet. Folyamatosan bővülni fog az oldal, van ami még nem készült el, vagy nem teljesen ahhoz, hogy felkerüljön rá. Saját terveink mellett várjuk az oldal látogatóinak is a véleményét, hogy mi az amire még igény van, hogy megjelenjen. Megígérjük, hogy ez az oldal nem lesz alvóoldal. Mindig frissítve lesznek a megjelenő információk. Ragaszkodunk a közösség véleménynyilvánításához is, persze az elviselhető keretek között! Fogadja és használja bizalommal Mindenki az oldalt, térjen vissza nap, mint nap, hogy ne maradjon le semmi helyi témáról.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrző kód: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.